LaMolina

La Cerdanya

Sobre l'estació

La Molina és una estació d'esquí situada al municipi d'Alpa, a la Baixa Cerdanya. Disposa d'un total de 63 pistes d'esquí alpí. D'aquestes, hi ha 18 verdes, 19 blaves, 18 vermelles i 7 negres amb dos snowparks. A més, té dues pistes de trineus, 1 de raquetes, 3 estadis de Competició, una pista adaptada, 1 parc d'aventura pels arbres, dues pistes de tubbing, 1 àrea inantl. De remuntadors mecànics, disposa de 1 telecabina, 3 telearrossegadors, 7 telecadires i 4 cintes transportadores.

L'estació comença a una alçada de 1650 metres sobre el nivell del mar i arriba a 2537 metres a la La Tosa. L'estació es caracteritza per trobar-se entre dos cims: Puigllançada, amb una alçada de 2406m i La Tosa, a 2537m. El bosc arriba fins ben bé la cota 2000, amb possibitat fer itineraris arreu de l'estació.

Millors pistes per esquiar? Depen les preferències. La pista Solell o la Olímpica són uns clàssics. Per debutants, amb gran varietat, amb dos remuntadors com són el TSC Pista LLarga i el TSC Trampolí, permet fer pistes com La Pista Llarga o Volta Muntanya Sagrada. Si es busquen pistes de molta dificultat, haurem d'agafar el Telecabina La Molina. A l'arribada, podrem escollir l'itinerari Olímpica-Dues estacions. O bé, fer qualsevol de les pistes Alpina, La Coma, Els Cingles, Barcelona o Isards

La Molina disposa de 2 Snowparks: Snowpark Alabaus "l'únic Snowpark dels Pirineus que concentra totes les disciplines Freestyle" amb un Superpipe de 170 m. de longitud, 5 metres d'alçada i 24 metres d'ample, Boardercross, Slopestyle i Chillout

Snowpark Trampolí amb més de 15 mòduls per aprendre a saltar i tenir un primer contacte amb el Freestyle. A més d'un boardercross i una zona dedicada exclusivament als clubs.

El preu de forfait de La Molina oscil·la entre 27€ per 4 hores en modalitat infantil i 38€ tarifa adult de forfet de dia. Per a més informació i comparació amb estacions d'esquí a Catalunya, entreu a l'enllaç; Preus forfaits esquí Catalunya.

Fes la reserva del teu forfet recarregable

 

 

Previsió Temps La Molina

Plànol pistes La Molina

Planol Pistes La Molina

Com arribar a La Molina


Informació estació esquí:


Pistes especials

Circuit Segways.

Parc Arva.

Parc aventura pels arbres.

Preus de forfet La Molina variables

Forfet de 4 hores

Forfet de lliure elecció.

Forfet recarregable.

Celebració de competicions, activitats

Marató TV3, Trofeu Infantil La Molina, Carnival Winter.

Classes d'esquí

10 Escoles d'esquí professionals; des de iniciació a l'esquí alpí fins a competició. Prop de 400 professors d'esquí.

Contacta'ns


Localització:
Ski Time
Carrer Riba 7, La Pobla de Segur
Lleida, 25500br> P: 607821266
Correu
info@skitime.cat
Estem a les xarxes socials