Port Ainé estació d’esquí

Port Ainé és una estació d’esquí situada al municipi de Rialp, al Pallars Sobirà. Disposa d’un total de 21 pistes d’esquí alpí. D’aquestes, hi ha 7 verdes, 2 blaves, 6 vermelles i 6 negres. De remuntadors mecànics, disposa de 2 telearrossegadors, 3 telecadires i 3 cintes transportadores.

pic de l'orri

Pic de l’orri

L’estació comença a una alçada de 1650 metres sobre el nivell del mar i arriba a 2440 metres en el Pic de l’Orri.  L’estació es caracteritza per trobar-se encarada al nord en gran part. Aquest fet, garanteix una de les millors qualitats de neu dels Pirineus.

Millors pistes per esquiar? Depen les preferències. Per amplada, la pista Estadi val molt la pena. Per debutants, tota la secció Oest de l’estació està molt bé. Ara bé, si es busquen pistes de molta dificultat, ens costarà trobar-les. Encara que disposin de varies pistes negres, no són molt difícils en tant que pendent. Si que ho poden ser per exemple per amplada. El barranc de Comalforn és estreta i té pendent, però no molt exagerada. Per dificultat, el millor és l’itinerari Bosc de Comalforn. Recomanat si domines viratge curt i tens nivell alt. També hi ha un itinerari, Riu sec, que no fa molta pendent. Quan hi ha neu, és molt divertit i recomanable.

L’Snowpark de l’estació està molt ben cuidat. Disposa de salts de diversos nivells. Amb freestylers residents que la toquen bastant. A més, hi ha un telearrossegador específic per a utilitzar-lo i oferta de forfait. Per aquest motiu, qui vulgui, es pot passar tot el dia saltant.

El preu de forfait de Port Ainé oscil·la entre 32€ en tarifa públic i 3 € per veterà II i menor. Per a més informació i comparació amb estacions d’esquí a Catalunya, entreu a l’enllaç; Preus forfaits esquí Catalunya.

 

 

Previsió Temps

Com arribar a Port Ainé