Botiga material d’esquí a La Pobla de Segur

Botiga Material d’esquí a La Pobla de Segur a Ski Time. A partir de l’1 de Desembre, es podrà demanar material a la botiga de esquí online Ski Time. A més, serà possible recollir-lo al taller del carrer de la Riba número 7 o enviar-lo a casa.

Botiga material esqui Blossom skis eslalom

Botiga Material d’esquí Blossom skis eslalom

Estàs buscant uns esquís nous? Hi trobaràs de la marca Blossom a més que podràs demanar esquís Kustom Skis, marca dissenyada a l’Estat espanyol.

Entra al catàleg de la botiga d’esquí a La Pobla de Segur aquí.

Si estàr buscant material de reparació d’esquís, en trobaràs de la marca Nzero Wax així com Vola. Des de ceres per a l’esquí, afiladors de cantells, llimes, diamants, taules de suport per arrelgar esquis. Disposem de cascs de esquí, guants, ulleres de ventisca de doble vidre de vàries marques a uns preus assequibles i amb descomptes per a professors.

Finalment, és possible deixar els esquís per a que tels revisin els nostres tècnics de reparació d’esquís. Per entre 15 i 20 €, et deixaràn els esquís en perfectes condicions. El millor es deixar-los un divendres al vespre, per poder-los passar a recollir el mateix diumenge. O bé, si tens el mono d’esquiar, es pot deixar abans, per tenir-los el mateix divendres a la nit! Des de tapar forats, encerar els esquis, afilar els cantells com ajustar les botes al esquís.

T’agradaria aprendre a arreglar els esquís? Demana’ns un curs a mida o visita els videotutorials de com reparar esquís a la nostra web.

Tot això en un sol clic a la botiga de esquí. Si necessites algun material d’esquí o vols estar al dia de les ofertes d’esquís, envia’ns un correu electrònic!

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Youtube

Deixa un comentari

Your email address will not be published.