Campionats de Catalunya Universitaris d’Esquí Alpí-Snowfest Espot

campionats de catalunya universitaris esquí alpí (2)

campionats de catalunya universitaris esquí alpí (2)

Fa anys que a Catalunya no es celebren uns Campionats de Catalunya Universitaris d’Esquí Alpí, però aquest serà el primer post-crisi.

Els Campionats de Catalunya Universitaris, són una iniciativa de les institucions que pretenen promoure l’esport entre els estudiants de les nostres universitats. S’en celebren des de competicions en equip, com poden ser fútbol, bàsquetbol, rugby i moltes d’altres. També hi destaquen les competicions individuals, com són la natació, karate, running… Ara bé, l’esquí alpí no s’hi veia representat en els darrers anys… És per aquest motiu, que entre 4 joves, alguns graduats, hem volgut donar una empenta en aquesta iniciativa.

Tot va començar fa prop d’un any i mig, quan ens vàrem trobar per parlar sobre la organització d’una esquiada universitària a Espot Esquí. Una estació en la que hem esquiat tota la vida, i que en els darrers anys, havíem fet de professors i entrenadors. Tot i així, tambñe ens trobàvem que el jovent universitari ni coneix l’estació, o el mateix que és autòcton, que actualment es troba estudiant arreu de les universitats del país, no té gaires incentius per pujar-hi. D’aquesta manera va nèixer la primera Snowfest Espot el 2016. Amb 41 participants en la primera edició, va ser tot un inici amb carrera d’esquí, competició de salts, barbacoa, música a pistes i festa de nit.

En la seva segona edició presenta algunes novetats com són que la carrera es realitzarà a l’Estadi de Espot Esquí i a més, comptarà dins dels Campionats de Catalunya Universitaris. Tot un èxit en aquest sentit, ja que arribarem a totes les universitats. A més, segueix el model de l’any passat amb música a pistes, una botifarrada, entrega de premis i a sobre, una baixada d’antorxes el mateix dissabte. El que comportarà tot un après-ski de categoria. El sopar de dissabte serà lliure, per trobar-nos tots més tard a Rock Dur, la discoteca principal del Pallars Sobirà i una de les més concorregudes de Lleida. Finalment, el diumenge acabarem amb una xocolatada i un acomiadament de tots els assistents.

Esperem sigui del vostre interés!

Accediu a la pàgina oficial de Snowfest Espot 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.