Botiga material d’esquí a La Pobla de Segur

Botiga Material d’esquí a La Pobla de Segur a Ski Time. A partir de l’1 de Desembre, es podrà demanar material a la botiga de esquí online Ski Time. A més, serà possible recollir-lo al taller del carrer de la Riba número 7 o enviar-lo a casa.

Botiga material esqui Blossom skis eslalom

Botiga Material d’esquí Blossom skis eslalom

Estàs buscant uns esquís nous? Hi trobaràs de la marca Blossom a més que podràs demanar esquís Kustom Skis, marca dissenyada a l’Estat espanyol.

Entra al catàleg de la botiga d’esquí a La Pobla de Segur aquí.

Si estàr buscant material de reparació d’esquís, en trobaràs de la marca Nzero Wax així com Vola. Des de ceres per a l’esquí, afiladors de cantells, llimes, diamants, taules de suport per arrelgar esquis. Disposem de cascs de esquí, guants, ulleres de ventisca de doble vidre de vàries marques a uns preus assequibles i amb descomptes per a professors.

Finalment, és possible deixar els esquís per a que tels revisin els nostres tècnics de reparació d’esquís. Per entre 15 i 20 €, et deixaràn els esquís en perfectes condicions. El millor es deixar-los un divendres al vespre, per poder-los passar a recollir el mateix diumenge. O bé, si tens el mono d’esquiar, es pot deixar abans, per tenir-los el mateix divendres a la nit! Des de tapar forats, encerar els esquis, afilar els cantells com ajustar les botes al esquís.

T’agradaria aprendre a arreglar els esquís? Demana’ns un curs a mida o visita els videotutorials de com reparar esquís a la nostra web.

Tot això en un sol clic a la botiga de esquí. Si necessites algun material d’esquí o vols estar al dia de les ofertes d’esquís, envia’ns un correu electrònic!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.