Lindsey Vonn a la Oxford Union

Lindsey Vonn a la universitat de Oxford, on tenen el costum de portar personalitats de tota la societat que hagin arribat al llocs més alts de la seva carrera. És per aquest motiu que porten a aquesta esquiadora,  ha guanyat dues medalles d’or olímpiques, campiona del món en diverses ocasions..

Ens explica que per esquiar, fa falta una condició física molt complerta; cardio, endurance, strong, explosive,  agilitat. Ella va molt a córrer llargues distàncies, peses, core exercicis, slackline.. Amb el que treballa les seves sensacions amb l’entorn així com fer el millor en l’esport que utilitza per entrenar.

 

Lindsey Vonn skiing

Lindsey Vonn skiing

“Lindsey Vonn: La competició en el món de l’esquí és molt més cara que altres esports.”

El problema de la competició d’esquiar és que és molt car, no és com el golf, que hi pots anar sol a entrenar. Cal tenir una bona pista, 5 membres de l’equip amb mi… Molts europeus entrenen als glaciars, i a mi no m’agrada. A l’estiu perdem molt temps en pujar a pistes, no sóc una noia matinera, i no ho gaudeixo.

Aquest any, per exemple, ja no ha fet el camp. Intenta guardar energia i els genolls per la resta d’anys. Diguem que ja no pot fer més. Normalment fa una rutina abans de cada carrera. El què és més difícil és mantenir una dieta adequada..

Per dones i per noies, és més fàcil escollir l’esport ja que maduren abans. L’important és provar el màxim d’esports possible per escollir el que més t’agrada i en el que pots ser bona. Per exemple, ens explica que en tots els altres esports era horrible, però en esquí va sentir-se molt bé.

Comenta també què és una planificadora, el primer que demanava a l’hospital, mentre estava lesionada, era saber quan podria començar a entrenar. Per d’aquesta manera, poder establir un objectiu i començar a treballar.

Per continuar l’entrevista la tens en el següent vídeo:

Fes clic aquí per accedir a la web principal de Linsdey Vonn.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.