Baqueira Beret

L’estació d’esquí de Baqueira Beret és una de les millors pistes d’esquí de Catalunya. És l’estació amb més quilòmetres esquiables del país. La majoria de la seva extensió es troba al Vall d’Aran. Ara bé, els darrers anys s’ha anat ampliant cap al Pallars Sobirà amb el sector Bonaigua. Disposa d’un total de 153 km esquiables. És a dir, que necessitarem uns quans dies per acabar-los. Una estació amb més de 50 anys des de la seva creació, completament privada.

Cal destacar la ingent oferta l’hotels, allotjaments, restaurants… Una estació que molts cops ens faria dubtar si estem a països més nórdics. I les instal·lacions no es queden curtes. Amb 35 remuntadors mecànics per abastir les milers d’hectàrees esquiables garanteixen una excel·lent varietat en pistes d’esquí.

 

Mapa pistes d’esquí

baqueira beret mapa de pistes

Baqueira Beret mapa de pistes

 

Preus a Baqueira Beret

A vegades la fama te la guanyes. En aquest cas, és completament ben guanyada. El preu del forfait de Baqueira Beret, és de les més cares que es trobaran als Pirineus. I ni fa falta anar molt lluny per veure que a 49€ el dia com a base, és elevadíssim. Pots comparar els preus a estacions d’esquí a Catalunya. Tot i així, tenen cues als telecadires, els esquiadors es deixen la pell per anar-hi. Què té l’estació que no tenen les demés? Bons preus en els hotels? Tampoc, tot i que disposen de molta oferta, aquesta competeix en preus elevats. Si ens fixem en booking una les millors apps de turisme veurem com el preu més baix és de 70€ a la nit per persona. I si anem al més elevat, 165€ persona per nit. Això si, estem parlant d’hotels de vàries estrelles.

M’arriscaria a dir que la seva situació estratègica, encarada cap a l’Atlàntic, és molt important. Vull dir, que en tot el nostre país, només hi ha una altra estació d’esquí amb aquestes condicions. Estem parlant de Tavascan, una estació que rep metres de neu durant les temporades d’esquí però no tant coneguda. Es troba més remota, lluny* de capitals de comarca o de França per carretera. En definitiva, que tant és la qualitat de neu, com l’entorn rellevant.

Restaurants a Baqueira

<img class=" wp-image-1876" src="http://skitime.cat/wordpress/wp-content/uploads/2016/07/menjar-a-la-tarteria-baqueira meilleur viagra.jpg” alt=”menjar a la tarteria baqueira” width=”327″ height=”218″ srcset=”http://skitime.cat/wordpress/wp-content/uploads/2016/07/menjar-a-la-tarteria-baqueira.jpg 1200w, http://skitime.cat/wordpress/wp-content/uploads/2016/07/menjar-a-la-tarteria-baqueira-300×200.jpg 300w, http://skitime.cat/wordpress/wp-content/uploads/2016/07/menjar-a-la-tarteria-baqueira-768×513.jpg 768w, http://skitime.cat/wordpress/wp-content/uploads/2016/07/menjar-a-la-tarteria-baqueira-1024×684.jpg 1024w” sizes=”(max-width: 327px) 100vw, 327px” />

Menjar a la tarteria baqueira

Resulta difícil descartar restaurants. Tot i així, buscant i preguntant, es poden trobar opcions destacades per gaudir de l’estada. Per exemple un dels més destacats per usuaris, és La Granja Baqueira un lloc per sopars familiars. Els preus oscil·len entre 12 i 46€ per persona. També es pot destacar un altre restaurant, La Tarteria amb molt bon ambient, acollidor i de qualitat. Finalment el Ticolet, un dels restaurants amb més història de l’estació. Una carta variada, atractiva i innovadora. Carta complerta per persona a 38,5€.

Per a més informació podeu visitar els seus llocs web:

La Granja La Tarteria Ticolet

 

 

Escoles d’esquí

L’oferta d’escoles d’esquí a pistes és també molt gran. I els preus amb tanta oferta, també ho són. Començar a esquiar a Baqueira pot ser un luxe. Ja que, tenint en compte el que sabem, ens serà difícil gaudir-la. Els preus de les classes d’esquí van des de 49€ a 65€ l’hora. Sense tenir en compte les classes col·lectives d’esquí que comencen als 26€/h x3 hores fins a 47€/h x3hores. L’escola d’esquí més coneguda és Era Escola. Amb centenars de professors d’esquí amb experiència, és la que te més història. Ara bé, últimament s’ha ampliat notablement l’oferta de classes d’esquí. Per tant, ens serà més fàcil comparar, tot i que en general els preus no varien massa.

 

Predicció de temps a Baqueira Beret

Su navegador no da soporte a iframes 

 

 

Com arribar a l’estació d’esquí