Llibre esquí online-Viratge fonamental pdf

El llibre esquí en format pdf és una eina útil per comprendre bé els moviments en l’aprenentatge de l’esquí alpí. En aquest hi trobareu imatges de tècnica de l’esquí alpí.  El viratge fonamental és un pas imprescindible per gaudir de les pistes d’esquí. És una tècnica que requereix la coordinació simultània de molts moviments:

Moviments a l’esquí alpí VF:

-Flexió-extensió.

-Clavat de bastó.

-Obertura de cunya.

-Derrapatge.

-Reorientació de l’esquí interior.

 

Continguts <a href="http://botiga belgique acheter du viagra.skitime.cat/wordpress/wp-content/uploads/2016/07/llibre-esqu%C3%AD-online-viratge-fonamental-skitime.pdf”>llibre esquí:

El llibre d’esquí alpí, d’una extensió mínima amb només 7 pàgines totals és possible portar-lo al mòvil o descarregar-lo a l’ordinador. És necessari disposar de lector d’arxius PDF. Resulta evident comprendre què no és una guia última per a millorar com a esquiadors. Més bé, és un document on aclarir alguns dubtes. És per aquest motiu que està en format simple, sense text gairebé. En ell trobareu demostracions de com executar els moviments bàsics en aquesta tècnica. Més endavant, es publicaran llibres d’esquí amb contingut referent a viratge elemental, conduït com d’habilitats específiques. El podreu utilitzar per a qualsevol pista d’esquí alpí de Catalunya: tant Port Ainé, Boi Taüll, Espot Esquí com Baqueira Beret o La Molina. Sempre en pistes verdes o blaves de les estacions d’esquí.

Cal destacar que el llibre d’esquí és un document amb rigor, basat en els ensenyaments de Tècnic Esportiu 1 i 2 a més de l’experiència acumulada fent de professor i entrenador des de el 2010 a les pistes d’Espot Esquí i Port Ainé.

Molts us preguntareu perquè descarregar aquest llibre i us diré perquè; resoldreu bastants dubtes, entendreu via imatges els moviments i perquè és de ràpida lectura. No us heu de registrar enlloc, simplement clicar a la imatge o a l’enllaç per accedir-hi i si us agrada, descarregar-lo lliurement.

Ara bé, no serà de cap utilitat si no poseu en pràctica el que s’hi ensenya. Per a l’esport, sempre és imprescindible provar els exercicis que es proposen.

Espero us agradi! Properes edicions ens breu!

Gerard Rosell.