Material esqui

El material esquí és una de les barreres d’entrada a la neu. Comprar esquís o llogar material de neu pot ser car. Ara bé, cal preguntar-nos, principalment, quin és aquest material de esquí i com el podem classificar. Abans de res, exposem quin és aquest material:

Material com jaquetes, pantalons, guants i cascs de esquí;

Aquest tipus de material se n’anomena tou, i molts cops resulta difícil de llogar a les botigues de lloguer d’esquís. És per aquest motiu que podem buscar botigues d’esquí online. Abans de prendre la decisió de compra, podem revisar el catàleg i així de primeres, conèixer les característiques tècniques d’aquest material. Existeixen centenars de marques de esquí al material, des de The North Face, Atomic, Salomon, Salewa com Daynese entre moltes altres. Tot i així, es recomanable cercar bé possibles ofertes en material per estalviar-se una clavada. Molta gent el que fa és anar a alguna botiga de esquí a Andorra. Et pots estalviar part dels impostos que es paguen a l’Estat. Tot i així, hi ha un màxim de despesa.

Comprar esquís eslàlom, material esquí

Comprar esquís eslàlom material esquí.

Material com botes de esquí, esquís, bastons

Aquest material s’en diu material dur.  Té un preu elevat, tot i que sempre es poden trobar ofertes de final de temporada. El descomptes per ser professor d’esquí, universitari o jove. Les marques coincideixen amb les que fabriquen material tou, però a vegades també s’amplia el mercat amb marques com Kustom Skis o Blossom.

 

 

La mitjana d’un equip de neu per a una persona adulta pot rondar entre els 300 € en material de segona mà, fins a 2000 € amb equip d’alta gama.

A la botiga Ski Time trobareu esquís de la marca Kustom Skis, Blossom i material de reparació d’esquís de la marca NZERO i Vola.