Catalunya, finalista en els Snowkidz Awards 2016

Snowkidz Awards 2016, un esdeveniment que premia les iniciatives de promoció de l’esquí alpí al món ha escollit d’entre 15 països, “EL PROGRAMA ESPORT BLANC ESCOLAR” com a finalista essent possible que arribi a un dels 3 millors projectes.

programa esport blanc escolar

programa esport blanc escolar

Per als que no el coneixeu, el programa va començar el 2013-14 amb 5 escoles 142 alumnes i 3 comarques, es promocionat pel Consell Català de l’Esport i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern  En tres temporades, ha tingut un creixement d’almenys el 600% en alumnes, passant a un total de 851, 22 escoles i 9 comarques involucrades. Aquest programa dona una primera experiència en els esports d’hivern a un 85% dels estudiants. Les activitats que s’hi donen a conèixer són esquí alpí, surf de neu, així com iniciació a l’esquí nòrdic i patinatge sobre gel.

Restem a l’espera de les dades actualitzades per conèixer de primera mà com s’està duent a terme així com el resultat final el proper 10 de Juny de 2016.

Enllaç a finalistes de Snowkidz Award 2016. Informació tècnica programa.


Vídeo de esquí del Programa Esport Blanc Escolar

Roblox Hack Free Robux