Bloggers de neu-NdP 2a Trobada a Les Angles

El passat dissabte dia 9 es va celebrar a l’estació d’esquí de Les Angles la segona edició de la Trobada de Bloggers de Neu, organitzada per segon any per la LaNeu.cat.

Hi van asistir prop de 20 bloggers i periodistes especialistes en el sector de la neu de diferents mitjans i plataformes, amb presència destacada de mitjans digitals però també compartint protagonisme els mitjans de premsa escrita, de ràdio i televisió. 

Les Angles ha estat el lloc triat per l’organització, que d’aquesta manera dóna una localització itinerant a aquest esdeveniment. Els assistents han pogut redescobrir l’estació que oferia un bon gruix de neu malgrat les complexes condicions meteorològiques d’aquest hivern tan excepcional. Després de gaudir de les pistes dels sectors Balcère i Pla de Mir, guiats pel responsable de l’Agència de Turisme de Les Angles, Antonio Martin, el grup va visitar un dels llocs de restauració menys coneguts de Les Angles, es tracta de l’espai Sala Hors Sac, una mena d’espai pic-nic preparat per a rebre fins a 300 persones i on l’estació posa a disposició dels comensals brases de llenya i les graelles per tal de que cadascú pugui portar el menjar i cuinar-lo ells mateixos.

Bloggers-54 mitjans neu les angles 2016

54 mitjans neu les angles 2016

Un cop feta la visita el grup va gaudir d’un esmorzar per recuperar forces. Tot seguit es disposava d’unes hores per gaudir lliurement de les pistes fins a les 14 hores.

L’esdeveniment va coincidir amb un dels caps de setmana més potents de la temporada, ja que per quart any consecutiu Les Angles rebia el festival de música dance Garosnow.

El plat fort de la jornada va ser la ponència que va fer el professor de màrqueting digital i director de Imagina Bcn i Ycom.cat, Arnau Sanz, sobre les tendències en el món 2.0 del periodisme digital i les eines per aconseguir més visibilitat a les xarxes  socials que coneixem i que vindran.

Tot seguit la responsable de màrqueting de l’empresa catalana Skitude, Heloïse Haake, va fer la presentació de les novetats de la seva aplicació especialitzada en esports de neu i muntanya.

Per finalitzar la vetllada, l’equip de cuina de Le Chalet de Les Angles va oferir un àpat ple de “delicatesen” gastronòmiques en un xalet de fusta amb una exquisida decoració i amb un caliu propi d’alta muntanya, on els assistents van poder conversar distesament amb l’staff de l’estació del Capcir, encapçalats pel seu director Jerôme Meunier i el responsable de comunicació David Mias.

 

Un dels aspectes més destacats de les Trobades de Bloggers és la important projecció mediàtica de l’estació anfitriona i enguany no ha estat cap excepció, pendents de la xifra definitiva prevista que és publicarà a finals de setmana, els hastags oficials #catneupress i #lesangles han superat les 300.000 impressions a xarxes.

 

L’staff de LaNeu.cat confirma que ja ha començat a treballar en la planificació de la 3a edició d’aquesta trobada que cada cop rep més suport tant pels periodistes i bloggers com per les estacions que en son protagonistes.

Font: Laneu.cat