On esquiar 27, 28 i 29 de Novembre 2015

Com esquiar l’últim cap de setmana de Novembre a Catalunya i Andorra? Doncs és possible gràcies a la darrera nevada a estacions de esqui com la Molina i Baqueira Beret. La data d’obertura de Masella va ser una sorpresa, ja que aquesta setmana va presentar bon estat de neu i  varen obrir les seves portes afeccionats de l‘esquí alpí. Aquests primers dies, en que l’afluència de usuaris serà baixa, i en algunes estacions els preus competitius, pot ser una bona opció per recordar com esquiar, i fins i tot, aprendre a esquiar a preus assequibles i fins i tot amb passe GRATUIT com a Boi Taull.

Així doncs i aprofitant l’article data d’obertura de les estacions d’esquí de Catalunya podem posar-vos un repàs dels preus que ofereixen i els quilòmetres esquiables previstos per aquest cap de setmana.

La primera en obrir ha estat Masella, estrenant-se el 24 de Novembre de 2015 amb el preu de forfait a 40€ i amb 14km esquiables a dia d’avui però en augment segons diuen a la seva web.

La següent és La Molina, que obrirà divendres 27 de Novembre a un preu especial de 10€.

Baqueira Beret aquest any és la tercera a obrir al país amb previsió de disposar de 155 km esquiables amb preu de forfait a 49€.

Boi Taüll també obrirà dissabte 28 de Novembre, amb Forfait Gratuit!

Grandvalira i Vallnord, encara que a Andorra, també obriràn aquest dissabte amb els preus de forfait de Andorra, tot i que Grandvalira fa una oferta a 34€ el forfait.

Finalment, comentar que pot ser una bona oportunitat també per visitar algunes muntanyes a les que hagi nevat i poder treure les raquetes de neu per entrenar-se per l’esquí i emportar-se a la familia a fer ninots de neu o jugar amb els flocs.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.