Sobre Ski Time

Ski Time PROJECTES ACTUALS:

Ski Time va nèixer de la mà de Gerard Rosell el 2010 com a Blog a la pàgina web Nevasport, tot i vaig rebre classes de esqui començar a esquiar de molt petit amb el CEPS. Al principi, em vaig dedicar a publicar fotografies sobre l’estació i informar dels meus inicis com a professor d’esquí alpí.Amb el temps, vaig anar dedicant més articles a les classes d’esquí, portant tan les experiències pròpies com les dels meus alumnes de l’Escola Esquí Espot. Sempre vaig estar molt posat tant amb els videos de com a les fotografies. Creant una plataforma de comunicació molt directa amb els usuaris que han anat seguint el projecte des de l’inici. Més endavant, vaig voler grabar videotutorials de gairebé tots els excercicis que vaig anar utilitzant a les pistes amb els alumnes. Des de nivell 0 a paral·lel conduït, per a posar-ho a la web de Ski Time amb una prova pilot molt senzilla. Alhora, anava realitzant reparacions als professors propers, com als membres del Club de la Pobla de Segur igualment com a familia i amics. Missió:Actualment, Ski Time es defineix com a: Ski Time vol formar i promocionar l’esquí alpí a tots els català i castellanoparlants mitjançant les noves tecnologies i esdeveniments. Visió: En 5 anys ser el líder en el mercat en el món de l’aprenentatge de l’esquí alpí tant per als usuaris de la neu com servir de motor d’innovació a les escoles i estacions d’esquí millorant els processos, sistemes i experiències. Valors: Honestedat, Integritat, proactivitat, responsabilitat, aprenentatge, perseverància. Col·laboradors: