Port Ainè 2014/2015

Bones a tots i a totes!
Les vacances de Nadal a la neu estan cada cop més a sobre i no podíem deixar de mostrar-vos com està una de les nostres estacions preferides del Pirineu.

Com es presenten els propers dies? Doncs amb bon temps, neu pols i un munt d’activitats que realitzar a pistes. Comprova-ho en el següent vídeo:

Per a poder gaudir al màxim de la temporada, és molt recomanable realitzar un curs de reciclatge o camp de esquí en el qual puguem restablir el nostre contacte amb la neu i, sobretot, amb els esquis.                                port aine fÉs per això que aquest any hem preparat un de 4 dies de durada amb 3 hores cada dia on, en grups reduïts d’entre 4 i 6 persones del mateix nivell, inicial o avançat, treballarem des de esquí de base, fins a viratges conduïts amb un mètode d’aprenentatge totalment personalitzat i efectiu. Ens encarregarem de que treguis el màxim profit d’aquests dies a la neu amb tècnics especialitzats.

 Watch Full Movie Online Streaming Online and Download


A part de classes convencionals que pots trobar a qualsevol escola, realitzem videoanàlisis en directe a pistes (servei exclusiu Ski Time) tot i que també t’oferim l’accés únic a un campus d’esquí oficial on disposaràs de la teva fitxa d’alumne, on haurem penjat tot el treballat durant aquells dies i tindràs una visió molt clara de l’esquiador/a que ets i pots arribar a ser! Des de vídeos i fotografies teves, com recomanacions per a seguir aprenent i treien el màxim profit de les teves qualitats.
2 al 5 Gener PAAtreveix-te a ser el millor a la neu amb la Ski Time experience 2015, del 2 al 5 de Gener a Port Ainé. Apuntat aquí: Reserva cursos presencials o truca’ns al 607821266.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.